Avís legal

Avís legal

Informació general

El lloc web www.atac-pm.com és propietat d'ATAC-PM, nom comercial del qual dirigieix com a titular i responsable ATAC PROCESS MANAGMENT SL.

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de ATAC-PM o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de ATAC-PM.

Per a qualsevol consulta o reclamació referent a les pàgines o els serveis de www.atac-pm.com poden dirigir-se a la següent adreça:

ATAC PROCESS MANAGMENT SL

C/ Numància 185, 2n2ª
08034 Barcelona
B64978737
xcastells@atac-pm.com

La publicació digital de ATAC-PM té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a l’empresa i als serveis que s’ofereixen.

ATAC-PM no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs. Tampoc es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de ATAC-PM amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació.
Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a:

ATAC PROCESS MANAGEMENT SL

C/ Numància 185, 2n2ª
08034 Barcelona
B64978737
xcastells@atac-pm.com